joi, 22 ianuarie 2009

Steaua decimată!


În a doua jumătate a stagiului din Antalya, Lăcătuş nu va putea conta pe cel puţin de 10 jucători, care vor pleca la diferite echipe naţionale

Steaua va încheia diseară primul cantonament al iernii, iar la noapte va ajunge în ţară, însă Marius Lăcătuş e deja cu gîndul la al doilea stagiu, cel din Antalya, care va începe pe 30 ianuarie. "Fiara" se va confrunta în Turcia cu mari probleme de lot. Motivul?

Imediat după prima săptămînă de cantonament, antrenorul Stelei va rămîne fără unii dintre cei mai importanţi jucători, care vor pleca la echipele naţionale ale României, de tineret şi de seniori, dar şi la cea a Poloniei. Lista poate cuprinde un total de 10 jucători: 6 chemaţi de Victor Piţurcă, dintre care nu lipsesc greii Ghionea, Goian, Ogăraru, Nicoliţă şi Ovidiu Petre, alţi 3 vor fi probabil chemaţi de Săndoi, în frunte cu Andrei Ionescu, în vreme ce Golanski va avea de jucat două amicale pentru Polonia.
Reunirea primei reprezentative a României e programată pe 9 februarie, iar cea a tineretului o zi mai devreme. Astfel, Lăcătuş nu va putea conta pe mai mult de o treime din lot la cele două partide amicale care se vor juca în intervalul 7-13 februarie, amicale considerate extrem de importante pentru că advesarele vor fi Aalborg şi FK Moscova. În pericol e şi jocul din 14 februarie, ultimul al stagiului, pentru că Lăcătuş ar fi tentat să nu-i mai obosească pe "selecţionabili" pentru a-i aduce din nou în Antalya pentru încă două zile de pregătire.
Sursa:www.gsp.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu