joi, 22 ianuarie 2009

"Mirel trage din greu"


Olăroiu povesteşte cum se simte Rădoi la arabi, ex-stelistul pregătindu-se să debuteze mîine, în meciul contra echipei lui Elton
Fostul căpitan al Stelei s-a acomodat repede la Al-Hilal, după cum spune Olăroiu: "La noi nu sînt bisericuţe. Chiar şi Mirel a fost surprins de cît de bine a fost primit, toată lumea glumind cu el şi tratîndu-l ca pe un jucător vechi al echipei".
Doar rezervă la meciul cu Al Watany desfăşurat luni, Rădoi se pregăteşte să debuteze mîine, în partida cu Al Nasr, echipa fostului său coleg din Ghencea, Elton. "A început să rîdă cînd i-am zis să îşi pună geaca pe el seara la antrenament. Nu m-a crezut că e răcoare aici. Acum nu se mai desprinde de ea!", a povestit Oli.
Mirel a suferit din cauza faptului că a fost transferat în plină perioadă de pregătire cu Steaua. "A avut antrenemente încărcate întrucît trebuie grăbit procesul de pregătire fizică. Trage din greu din cauza faptului că este în urmă faţă de colegii săi, care au multe jocuri în picioare", a mai spus Olăroiu, care a comentat şi posibilitatea ca el să devină selecţionerul Arabiei Saudite: "Nu cred că este posibil pentru că sînt foarte legat de Al-Hilal. Eu nu am fost contactat de nimeni de la federaţia lor".
"Căpitanul echipei, Al Qahtani, depăşeşte salariul pe care îl are Mirel numai din publicitate. Face reclamă şi la aer! Peste tot în oraş dai numai de el"
"Poate e mai greu pentru Rădoi să se transfere în Europa de aici, dar nicidecum imposibil! De exemplu, Zarate a ajuns la Lazio fiind împrumutat de Al-Sadd"
Sursa:www.gsp.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu