duminică, 18 ianuarie 2009

Una din primele declaratii a primilor veniti la Steaua:"Regretăm că am încurcat Steaua!"


"Ne pare şi acum rău că am luat un punct în Ghencea pe vremea cînd evoluam la Buzău, dar sîntem fotbalişti profesionişti şi nu ne-am făcut decît datoria" au declarat cei trei jucatori (Alexandru Tudose, Eric Bicfalvi şi Alin Liţu)care tocmai au venit de la Buzau pentru a o ajuta pe Steaua sa devina campioana.

Gigi Becali: "Mirel Rădoi e o pierdere, dar să nu uităm că el mai mult n-a jucat în Ligă"


"Plecare lui Mirel Rădoi este o pierdere, ne ajuta experienţa lui, dar să nu uităm că în Liga Campionilor ne-am descurcat şi fără el, unde mai mult n-a jucat.

L-am adus în loc pe Alexandru Tudose. Am încredere în el, în Eric Bicfalvi şi în Alin Liţu. Tot aşa, cred că Andrei Ionescu va deveni om de bază în echipa naţională", a spus Gigi Becali.

Unul vine altul pleaca

Plesan a revenit dar s-a accidentat Tudose. Mihaita Plesan a revenit din nou pe gazon in cadrul cantonamentului pe care il desfasoara stelistii la Oliva Nova dupa ce a stat 5 zile pe tusa din cauza unor infiltratii la inghinali.
Fundasul central Alexandru Tudose s-a accidentat la genunchi in cadrul antrenamentului de vineri seara, fiind nevoit acum sa lucreze singur in sala de forta.

Dayro este ultimul la antrenamente


Antrenorul Stelei Marius Lacatus il cearta la fiecare antrenament pe mijlocasul columbian Dyro Moreno pentru ca este mereu ultimul la alergari, capitol la care Nicolita este "seful" de pe teren.
"Hai băieţi! Ştiu că vă e greu, dar nu avem ce face! Trageţi acum tare şi-o să vă fie mai uşor în campionat!" asa a incercat sa-i incurajeze "fiara" pe elevii sai.
Nicolita si Semedo sunt "vitezomanii" Stelei.