marți, 20 ianuarie 2009

Dragomir: "Gigi Becali să zică mersi că a luat atâţia bani pe Rădoi"


Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a vorbit despre plecarea lui Mirel Rădoi în Arabia Saudită, la Al Hilal, pe o sumă de 6.000.000 euro. Acesta este de părere că latifundiarul a dat lovitura pe piaţa internă avînd în vedere că este o perioadă mai grea din cauza crizei mondiale.
"Şi fără Rădoi Steaua se va descurca, dar a pierdut în valoare. Cu criza asta, Becali să zică mersi pentru că a luat atîţia bani pe Rădoi. Din cauza crizei nu se mai cumpără jucători. Nu ştiu ce se va întîmpla, să vedem cine îl înlocuieşte pe Mirel, pe cine promovează Lăcătuş în echipă", a spus Dumitru Dragomir la Telesport.

Apoi s-a referit si la lupta pentru suprematie in Liga I: "Returul va fi mai aprins. Cu atîţia bani investiţi în transferuri pe criza asta, e şi normal. Fiecare cum îşi aşterne, aşa doarme, cîţi bani ai, aşa ai şi rezultate".

Mirel Radoi va castiga la Al Hilal 1,4 milioane de euro anual. Fostul capitan stelist a semnat un contract pe 3 sezoane cu gruparea araba, cu optiune de prelungire.
Sursa:www.gsp.ro

Steaua este echipa europeană cu cei mai mulţi columbieni! Pe 2 e Inter! Eşti mulţumit de ei?


Cotidianul "El Tiempo" a realizat o statistică a jucătorilor columbieni care evoluează în afara continentului sud-american.
Astfel, Steaua este echipa europeană cu cei mai mulţi jucători columbieni în lot, trei, urmată de campioana Italiei, Inter. Colegi cu Chivu la Milano, Vivas şi Cordoba trebuie să se mulţumească doar cu poziţia secundă în topul realizat de El Tiempo, condus de columbienii vicecampioanei din Liga I, Robinson Zapata, Dayro Moreno şi Juan Carlos Toja.

Steaua ar fi putut să conducă detaşat în top dacă l-ar fi păstrat în lot şi pe atacantul Jose Pepe Moreno, căruia nu i-a mai fost prelungit împrumutul de la Independiente Buenos Aires la finalul stagiunii precedente. Dayro Moreno face spectacol la antrenamentele Stelei

Cei mai importanţi fotbalişti columbieni din fotbalul european sînt Farid Mondragón (FC Koln), Aquivaldo Mosquera (FC Sevilla), Freddy Guarín (FC Porto), Wason Rentería (Braga), Hugo Rodallega (Wigan), Cristian Zapata (Udinese), Amaranto Perea (Atletico), Juan Pablo Pino (Monaco), Iván Córdoba şi Nelson Rivas (Inter Milano).
Sursa:www.gsp.ro

Adrian Mutu a ratat din nou Oscarul pentru cel mai bun străin din Italia. I-a luat faţa Ibra


Adrian Mutu a participat în această seară la festivitatea de decernare a Oscarurilor fotbalului italian, unde a fost nominalizat la secţiunea "Cel mai bun stranier".
Internaţionalul român al Fiorentinei a ratat din nou trofeul decernat de forurile de specialitate din Peninsulă, acesta fiind adjudecat de atacantul lui Inter Milano, Zlatan Ibrahimovici.

Adrian Mutu a mai fost nominalizat şi în 2007 şi 2008 la această secţiune, însă de fiecare dată cîştigător a ieşit brazilianul lui AC Milan, Kaka.

Consolarea pentru "Briliant" vine de pe banca tehnică, mentorul său, Cesare Prandelli, fiind desemnat "Cel mai bun tehnician al anului 2008".
Sursa:www.gsp.ro