luni, 19 ianuarie 2009

Prima victorie! România învinge Argentina cu scorul de 30-26


România a obţinut prima victorie la Campionatul Mondial din Croaţia şi se relansează în lupta pentru grupele principale.
Sursa:www.gsp.ro

Adrian Porumboiu: "Încă se mai poate «lucra» cu arbitrii în Liga I"


Finanţatorul vasluian Adrian Porumboiu a recunoscut că jocurile de culise cu ajutorul arbitrilor încă mai pot fi practicate în Liga I:
"Eu am fost cel care am reuşit să cîştig autonomia şi independenţa arbitrilor şi susţin că aşa trebuie să rămînă. Trebuie să îndreptăm mai multe lucruri pentru ca arbitrajele să fie imparţiale. Am avut parte de astfel de maniere tendenţioase în tur.

Încă se mai poate «lucra» cu arbitrii, ca şi în alte domenii. Vă daţi seama că am cunoştinţă, venind din această lume ", a spus Adrian Porumboiu la televiziunea sportro.
Sursa:www.gsp.ro

Următorul amical al Stelei » 22 ianuarie cu Zurich


Elevii lui Lăcătuş au programat mîine al doilea meci amical al stagiului spaniol, împotriva echipei elveţiene FC Zurich.
Ultima partidă de verificare din acest cantonament va avea loc pe 22 ianuarie, contra formaţiei spaniole Hercules Alicante.

Aceasta se va disputa la Oliva Nova, şi nu la Alicante, aşa cum era stabilit iniţial.

Delegaţia Stelei va pleca spre Bucureşti pe 23 ianuarie, la ora României 21:00, de pe Aeroportul Internaţional din Valencia.
Sursa: www.gsp.ro

"Şeicul" Rădoi


Mirel a fost prezentat aseară, după primul său antrenament sub comanda lui Olăroiu, şi a oferit cea dintîi declaraţie în arabă: "Sînt încîntat să joc la Al Hilal!"
Ajuns la Riad în noaptea de sîmbătă spre duminică la ora 2:00, fostul căpitan al Stelei a fost aşteptat la aeroport de secundul lui Olăroiu, Cătălin Necula. Mirel a fost întîmpinat cu mare fast şi de oficiali ai clubului, dar şi de suporteri, unul dintre aceştia din urmă întrebîndu-l curios în limba engleză, înainte de a se fotografia cu el: "Tu eşti Rădoi?". "Da!", a răspuns Mirel cu întîrziere, neaşteptîndu-se la o astfel de întrebare din partea fanului.Ieri dimineaţă, fostul căpitan al Stelei a trecut fără probleme vizita medicală, apoi a semnat contractul de joc pe următoarele trei sezoane şi a făcut cunoştinţă cu şeicul lui Al Hilal, Abdulrahman. Spre surprinderea celor prezenţi, Mirel a oferit şi prima sa declaraţie în limba arabă. "Sînt încîntat să joc la Al Hila!l", a spus Rădoi, care aseară a efectuat şi primul său antrenament sub comanda lui Olăroiu. La finalul şedinţei de pregătire, ex-stelistul a fost prezentat oficial, primind tricoul cu numărul 8. "Prefer să nu vorbesc prea mult şi să arăt ce am de spus pe teren" a fost mesajul lui Mirel Rădoi.
Sursa: www.gsp.ro

"Vă bateţi joc de mine?"


Gigi Becali s-a enervat cînd a auzit că turcii vor să-l ia sub formă de împrumut pe fundaş pînă la vară, ca să vadă dacă face faţă.
Patronului Stelei nu îi plac jumătăţile de măsură, motiv pentru care a răbufnit în momentul în care a aflat că Galatasaray ar avea de gînd să îl ia pe Ghionea doar sub formă împrumut pentru următoarele şase luni, cu opţiune de cumpărare abia din vară.

"Ce mai are de demonstrat Ghionea la experienţa pe care a adunat-o? Are cumva 20 de ani şi nu e «copt»? Ce, mai trebuie să vadă ăştia de la Galatasaray şase luni cum joacă pentru a se decide dacă e bun sau nu? Cred că ăştia îşi bat joc de mine!", s-a confesat nervos Becali apropiaţilor, patronul fiind dispus să îl cedeze doar definitiv pe jucător în schimbul unei sume de 1,5 milioane de euro.
Reacţia finanţatorului roş-albaştrilor vine după ce în ultimele zile au existat "tatonări" din partea fostei echipe a lui Hagi şi Popescu pentru fundaşul în vîrstă de 30 de ani. Pînă în acest moment nu a sosit însă nici o ofertă oficială pe adresa Stelei, de serviciile lui Ghionea interesîndu-se, în acelaşi timp, şi cecenii de la Terek Groznîi, dar şi Bologna şi Catania.
Sursa: www.gsp.ro

Bănel, noul idol de Ghencea


După plecarea lui Rădoi, suporterii şi-au ales noua vedetă, Nicoliţă fiind pur şi simplu sufocat de dragostea celor 500 de fani prezenţi la meci.
Dacă la şedinţele de pregătire din cantonamentul spaniol ale formaţiei antrenate de Marius Lăcătuş veneau maximum 20 de fani, ieri, roş-albaştrii au avut parte de o surpriză de proporţii. În tribune au fost nu mai puţin de 500 de suporteri români, sosiţi din toate colţurile Spaniei să vadă Steaua lui Lăcătuş la primul amical al iernii! Fanii roş-albaştrilor au venit încă din jurul prînzului la Oliva, ocupînd pur şi simplu micuţa localitate de la malul mării Mediterane. Mulţi nu au avut răbdare şi au venit la hotel, în speranţa unei fotografii cu idolul lor. "Nu plecăm de aici pînă nu ne fotografiem cu favoriţii noştri", au spus fanii.
Sursa: www.gsp.ro