luni, 19 ianuarie 2009

"Vă bateţi joc de mine?"


Gigi Becali s-a enervat cînd a auzit că turcii vor să-l ia sub formă de împrumut pe fundaş pînă la vară, ca să vadă dacă face faţă.
Patronului Stelei nu îi plac jumătăţile de măsură, motiv pentru care a răbufnit în momentul în care a aflat că Galatasaray ar avea de gînd să îl ia pe Ghionea doar sub formă împrumut pentru următoarele şase luni, cu opţiune de cumpărare abia din vară.

"Ce mai are de demonstrat Ghionea la experienţa pe care a adunat-o? Are cumva 20 de ani şi nu e «copt»? Ce, mai trebuie să vadă ăştia de la Galatasaray şase luni cum joacă pentru a se decide dacă e bun sau nu? Cred că ăştia îşi bat joc de mine!", s-a confesat nervos Becali apropiaţilor, patronul fiind dispus să îl cedeze doar definitiv pe jucător în schimbul unei sume de 1,5 milioane de euro.
Reacţia finanţatorului roş-albaştrilor vine după ce în ultimele zile au existat "tatonări" din partea fostei echipe a lui Hagi şi Popescu pentru fundaşul în vîrstă de 30 de ani. Pînă în acest moment nu a sosit însă nici o ofertă oficială pe adresa Stelei, de serviciile lui Ghionea interesîndu-se, în acelaşi timp, şi cecenii de la Terek Groznîi, dar şi Bologna şi Catania.
Sursa: www.gsp.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu