miercuri, 21 ianuarie 2009

Revanşa atacanţilor


După ce au fost discreţi în primul amical, Liţu şi Kapetanos s-au remarcat în faţa liderului din Elveţia.
Partida cu FC Zurich era văzută de staff-ul tehnic ca fiind cel mai important test din cantonamentul de a Oliva Nova, pentru a se vedea exact la ce nivel de pregătire sînt în acest moment roş-albaştrii. În prima repriză, Marius Lăcătuş a folosit o echipă mai neexperimentată, în care au apărut tinerii Filip, Bicfalvi, Tudose şi Liţu.

Chiar dacă echipa nu s-a mişcat rău, s-a văzut clar că jucătorii folosiţi nu au evoluat prea mult împreună. După o eroare în apărare, în care fundaşii Stelei s-au invitat unul pe celălat, Stahel a marcat din 6 metri. Apoi, Nicoliţă i-a dat o pasă perfectă lui Liţu, care a marcat sub bară. De altfel, vîrful revenit de la Buzău a fost revelaţia primei reprize, fiind extrem de determinat. Nesincronizările din apărare şi de la mijlocul terenului au făcut însă ca elveţienii să marcheze pe contraatac şi să intre în avantaj la pauză.

Super agresivi în partea secundă
În partea secundă, "Fiara" a schimbat toată echipa, iar acest lucru a adus un plus de agresivitate în teren. Fundaşii au stat sus, aproape de mijlocul terenului, şi au fost exacţi. Mijlocaşii centrali au început să joace mai direct, cu mingi directe pe grecul Kapetanos, care a marcat la doar cîteva minute de la startul reprizei a doua, după o combinaţie spectaculoasă între Stancu şi columbianul Toja. Alexandru Tudose: "M-am integrat perfect, sunt foarte fericit la Steaua"

Presingul agresiv făcut de roş-albaştri în jumătatea de teren adversă a blocat construcţia elveţienilor, care nu au mai avut nici o acţiune de poartă notabilă. Un plus pentru Bogdan Stancu şi Toja, cei doi contribuind decisiv la majoritatea acţiunilor periculoase ale roş-albaştrilor.
Sursa:www.gsp.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu