miercuri, 21 ianuarie 2009

Giovanni, fanul lui Lăcătuş


"Fiara" are în Ghencea un aliat extrem de puternic, care a contribuit decisiv la îndepărtarea lui Munteanu şi revenirea sa pe banca tehnică.
Marius Lăcătuş nu se bucură în Ghencea doar de dragostea suporterilor ci, poate mult mai important ţinînd cont de postura în care se află, de simpatia celui mai influent om de pe lîngă Gigi Becali: vărul patronului Stelei, Giovanni Becali.
Văr ce l-a criticat pe latifundiarul din Pipera imediat după ce i-a acceptat demisia lui Lăcătuş în urma eşecului din meciul cu Lyon (3-5). "Gigi, ai greşit! Lăcătuş nu trebuia lăsat să plece! O să-mi dai dreptate cu timpul!", i-a reproşat fostul impresar care, în momentul în care Gigi l-a numit pe Dorinel Munteanu ca succesor al "Fiarei", nu s-a ferit să îl ironizeze pe "Neamţ". "De abia a făcut primul antrenament şi a apărut imediat la televizor să spună că are un lot extraordinar, că o să ia campionatul. Bă, dacă el a intuit asta după o singură întîlnire cu jucătorii înseamnă că e mai bun decît Mourinho", i-a spus Giovanni finanţatorului roş-albaştrilor.

De altfel, fostul agent a fost cel care l-a influenţat pe Gigi Becali la finalul turului să îl dea afară pe Dorinel şi să îl readucă pe Lăcătuş pe bancă: "Mi-ai dat dreptate cu timpul în privinţa lui Munteanu şi mă bucur că ţi-ai dat seama de faptul că ai greşit cu Marius. Ai să vezi că Lăcătuş o să aibă mult succes de data asta!",
Sursa:www.gsp.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu